Projekt & kurser höst 2016

West Coast Story logotyp original 160111

KURSER HÖST 2016
Drama & improvisation

En ny dramagrupp startade hösten 2015, i samband med projektet West Coast Story och under ledning av Erika Boija. Det blev en lyckoträff och gruppen fortsätter under 2016. Gruppen träffas varje måndag på Delta i Skärhamn.

Måndag 5 september startar hösten 2016
Välkommen till Delta, Skolgatan 15 i Skärhamn på måndagar
kl 18 – 19.30

Är du också intresserad av improvisationsteater, drama eller dra igång ett teater-, dans-, eller musikprojekt?
Eftersom det här är en nystartad del av föreningen så vill vi gärna få in dina idéer och önskemål. Du är varmt välkommen att kontakta oss via
www.facebook.com/kulturochteater
eller till föreningens ordförande Anna Klingstedt.

Stödjer föreningens Dramasektion:
Tjörns kommun och Studieförbundet Vuxenskolan

 

Arbetet med musikalen ”West Coast Story” på Tjörn pågår.
Tjörns kultur- och teaterförening är en av medarrangörerna tillsammans med Tjörns kommun. Föreningen fortsätter också med olika projekt och kurser i den nya Dramasektionen, med utövande teater för unga och vuxna.

WEST COAST STORY
Regissör Lisa Alvgrim har under hösten 2015, tillsammans med sitt produktionsteam, samlat in historier om hur det är att var ung på Tjörn. Dessa historier från unga och gamla ligger till grund för det nyskrivna manuset som bearbetas under 2016.

Det fortsatta arbetet med musikalen drivs av Erika Boija med kollegor från Delta i samarbete med bl a dansgrupper från Tjörn och medlemmar i Dramasektionen i
Tjörns kultur- och teaterförening.

Föreställningen har premiär under våren 2017 (återkommer när vi vet datum)

SKÅDESPELARE, DANSARE OCH MUSIKER HAR VALTS UT!
Audition är klar! Under april och maj 2016 pågår det slutliga manusarbetet. Det blir improvisationer med skådespelargruppen och manusarbete för att sätta de sista detaljerna innan repetitionsarbetet startar i höst. Höstens repetitioner rullar under på onsdagarna på Delta i Skärhamn.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT VARA MED I PRODUKTIONEN?
I höst kommer arbetsgruppen behöva fler som vill engagera sig i produktionsarbetet och eventuellt behövs statistroller. Hör gärna av dig till Delta i Skärhamn/Erika Boija om du är intresserad av att vara med i produktionen.

Följ projektet via
http://tjorn.se/wcs
http://www.facebook.com/westcoaststory